Sistemul de ajutoare sociale din Marea Britanie încurajează imigraţia ‎

Sistemul de ajutoare sociale din Marea Britanie, de care imigranţii veniţi din interiorul UE pot beneficia imediat ce ajung în această ţară, a încurajat imigraţia masivă, se arată într-un raport publicat de organizaţia MigrationWatch.

Cercetătorii au subliniat că nou-veniţii nu pot să ceară imediat ajutor de şomaj, dar pot beneficia de alte ajutoare sociale, cum ar fi pentru copii, chirie şi scutiri de taxe, potrivit raportului citat de Daily Express, în ediţia electronică.

Astfel, ultimele date arată că aproximativ 42 de milioane de lire sterline (peste 50 de milioane de euro) sunt plătite pe an pentru copiii familiilor imigrante care nici măcar nu trăiesc în Marea Britanie.

Raportul arată, de asemenea, că un singur muncitor imigrant care câştigă salariul minim se poate aştepta la 70 de lire sterline (84 de euro) pe săptămână în beneficii sociale. O familie de imigranţi formată din patru persoane, cu doi adulţi care muncesc, poate obţine până la 360 de lire sterline (433 de euro) pe săptămână, respectiv 18.720 de lire sterline (22.546 de euro) pe an.

Sistemul de ajutoare sociale din Marea Britanie încurajează imigraţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.