Un cotidian popular rus a publicat joi ceea ce prezintă drept un mesaj vocal al fostului agent dublu Serghei Skripal care, în cazul în care se dovedeşte autentică, va constitui prima probă de viaţă a fostului spion, de la otrăvirea sa anul trecut în Anglia, relatează AFP.

Tabloidul Moskovski Komsomoleţ a publicat pe site acest mesaj vocal de 30 de secunde, dând asigurări că a fost lăsat de către Serghei Skripal nepoatei sale Viktoria, cu reşedinţa în Rusia. Potrivit cotidianului, Serghei Skripal a sunat-o pe nepoata, la 9 mai, cu ocazia marcării vitoriei împotriva naziştilor în al Doilea Război Mondial.

”Totul îmi merge bine. În fine, nouă, Iulecicăi”, diminutivul fiicei sale Iulia, de asemena otrăvită, spune el într-un mesaj care pare lăsat într-o căsuţă vocală. ”Aş vrea să ştiu ce mai faceţi”, adaugă fostul spion, în vârstă de 67 de ani.

Contactate de AFP, aurtorităţile britanice nu au comentat joi după-amiaza publicarea mesajului. Potrivit Moskovski Komsomoleţ, este a doua oară când Seghei Skripal o sună pe nepoata sa, Viktoria, care locuieşte la Iaroslavl, la nord-est de Moscova.

Citeste mai mult: adev.ro/prywfm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.