Turul Marii Britanii, în 14 zile. Un sejur costă 1.750 lire sterline

Elevii cu vârste între 13 şi 17 ani, pasionaţi de cultura britanică şi care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de a comunica în limba engleză, sunt invitaţi să participe la o tabără de două săptămâni în Marea Britanie. Contra sumei de 1.750 lire sterline, fiecare participant se va bucura de o vacanţă de două săptămâni în Marea Britanice, având şansa să viziteze trei dintre cele mai importante metropole ale Regatului Unit. Este vorba de Londra, Edinburgh şi Cardif. Astfel, vreme de 14 zile, elevii vor vizita importante obiective turistice din Marea Britanie, ocazie cu care îşi vor exersa cunoştinţele de limba engleză cu profesori britanici. Toate excursiile pe care le vor face elevii vor fi incluse în preţul pachetului, de 1.750 lire sterline.
   De asemenea, pe lângă excursii, elevii vor beneficia de pensiune completă, cazare la Londra, York şi Edinburgh, în camere single. Excursioniştii se vor bucura pe toată durata şe-derii de Tea Party-uri, seri de film, de dans ori seri dedicate jocurilor de inteligenţă. În schimb, preţul nu include costul biletului de avion dus – întors Bucureşti – Londra şi retur.

   Tabăra de cunoaştere a Marii Britanii şi de învăţare a limbii engleze este organizată de „Mirunette International Education“, organizaţie înfiinţată în 2004, care este specializată în consiliere educaţională pentru tabere internaţionale în străinătate, dar şi pentru admiterea în şcoli, licee sau universităţi din afara graniţelor ţării.
   Detalii pe www.mirunette.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.