Un adolescent din Marea Britanie, condamnat la închisoare pentru comentarii jignitoare pe Facebook

Un adolescent din Marea Britanie care a postat comentarii "dezgustătoare" şi glume la adresa unor fete dispărute pe pagina sa de Facebook a fost închis pentru 12 săptămâni.

Matthew Woods, în vârstă de 19 ani, din Lancashire, Marea Britanie, a făcut comentarii "dezgustătoare" despre o tânără dispărută, April Jones, dar şi despre Madeleine McCann, o fetiţă de trei ani dispărută în timpul vacanţei familiei sale în Portugalia, în 2007.

Woods a fost arestat pentru "siguranţa sa" după ce circa 50 de oameni au venit la casa sa. A pledat vinovat pentru trimiterea unor mesaje ofensatoare printr-o reţea de comunicare electronică, publică.

Preşedintele Curţii, Bill Hudson, a declarat că comentariile lui Woods sunt atât de dezgustătoare încât a meritat cea mai lungă pedeapsă posibilă.

"Motivul pentru condamnare este seriozitatea jignirilor, indignarea publică provocată şi simţeam că asta este singura sentinţă posibilă", a spus Hudson.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/un-adolescent-din-marea-britanie-condamnat-la-inchisoare-pentru-comentarii-jignitoare-pe-facebook_54463.html#ixzz2Cxlv0w1K

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.