Un băiat de 11 ani, unul dintre cei mai tineri agresori sexuali din Marea Britanie


Un băiețel român de 11 ani a devenit unul dintre cei mai tineri agresori sexuali din Marea Britanie, după ce a atacat o femeie în plină zi pe o stradă din Londra.

Băiatul, care între timp a împlinit 12 ani, și-a băgat mâinile între picioarele femeii în timp ce aceasta era la cumpărături, iar apoi a fugit pe bicicletă, scrie „Daily Mail” în ediția online. Numele băiatului nu a fost dat publicității din cauză că este minor. Potrivit presei britanice, băiatul nu merge la școală și își petrece zilele dându-se cu bicicleta pe străzile din Londra.

Deși a negat că ar fi agresat-o pe femeie, o instanță pentru minori din Londra a decis că băiatul este vinovat. Judecătorul John Perkins l-a condamnat pe agresorul de 12 ani la nouă luni de reabilitare, timp în care acesta va trebui să urmeze un curs educațional.

„A fost o abatere neplăcută şi ai negat continuu că ai făcut-o în timp ce, după părerea mea, dovezile erau copleşitoare", i-a spus judecătorul băiatului. Perkins este de părere că modul în care a acționat băiatul reprezintă un prim pas către un comportament deviant. Părinții lui sunt obligați să urmeze un curs de creștere a copilului timp de șase luni și au fost sfătuiți să-și înscrie odrasla la școală.

Incidentul s-a petrecut în 26 iunie, pe o stradă din nordul Londrei. Potrivit poliției, băiatul a abordat-o pe victimă, salutându-o, iar apoi și-a băgat mâinile între picioarele ei. Femeia, șocată de ce i s-a întâmplat, a chemat poliția. Băiatul a fost prins de polițiști, însă nu a vrut să-și recunoască fapta.

Un băiat de 11 ani, unul dintre cei mai tineri agresori sexuali din Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.