Un barbat din Marea Britanie a scapat de acuzatiile de crima deoarece suferea de o tulburare a somnului

Un barbat din Marea Britanie care si-a strangulat sotia, in somn, a fost declarat nevinovat si toate acuzatiile impotriva lui au fost retrase.

Brian Thomas, in varsta de 59 de ani, a visat ca niste hoti au intrat peste el si sotia lui in rulota in care dormeau. Barbatul le-a spus politistilor ca a crezut ca sotia sa era un intrus.

Judecatorul a spus despre Brian ca este un "barbat decent si a fost devotat sotiei lui" si nu este responsabil de fapta comisa, scrie FoxNews.

Procurorii britanici au declarat ca au existat doar 50 de astfel de procese in toata lumea. In timpul procesului s-a sustinut ideea ca barbatul sa fie internat intr-un sanatoriu de boli mintale, insa s-a renuntat la aceasta intentie dupa ce trei medici psihiatri au declarat ca acest lucru "nu are nici un sens", deoarece comportamentul sau s-a datorat unei tulburari ale somnului, numita automatism, ceea ce inseamna ca mintea nu are niciun control asupra actiunilor corpului.

Un barbat din Marea Britanie a scapat de acuzatiile de crima deoarece suferea de o tulburare a somnului

1 COMENTARIU

  1. ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.