Un film cu Anamaria Marinca, pe lista peliculelor recomandate de Sărbători în Marea Britanie 11:06

Un film cu Anamaria Marinca, "Sleep with Me", se află pe o listă a peliculelor recomandate de Sărbători în Marea Britanie, realizată, pentru cotidianul The Independent, de criticul Gerard Gilbert.

Lista filmelor de televiziune recomandate de cotidianul The Independent pentru Sărbători include şi filmul cu Anamaria Marinca, "Sleep with Me", de Marc Jobst.

Filmul, realizat în 2008 şi care este o adaptare după un roman publicat de Joanna Briscoe în 2005, va fi difuzat, în noaptea de Anul Nou, la postul de televiziune ITV.

"Anamaria Marinca cea cu faţă de elf (a mai jucat în "Sex Traffic" al lui Abi Morgan rolul uneia dintre surorile moldovene victime ale traficului) o întruchipează pe Sylvia, care are o alură de şoricel şi pare inofensivă, dar este o franţuzoaică ce-şi trăieşte existenţa la graniţa vieţii literare londoneze, reuşind să se amestece în relaţia dintre criticul literar Richard (Adrian Lester) şi iubita acestuia, Leila (Jodhi May)", se arată în prezentarea peliculei, realizată de Gilbert.

Pe lista lui Gilbert cu filme de văzut de Sărbători au mai intrat:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.