Un grup de ROMANI din Marea Britanie i-a rupt in bataie pe mai multi MUSULMANI. De la ce a pornit conflictul

Mai multi romani au atacat, cu bate de baseball, o frizerie unde se aduna un grup de musulmani din Luton, sustine patronul acesteia. In urma atacului, unul dintre angajati ar fi fost dus la spital cu rani grave, relateaza britishasiansuk.com, citat de Ziarul romanesc.

Patronul, Mohammad Abbas Khan, a declarat ca totul a pornit dupa ce le-a spus romanilor sa nu mai bea in fata frizeriei, ca ii sperie clientii.

El a spus ca a cerut grupului sa plece de langa cladire, ceea ce a dus la un schimb dur de replici si imbranceli intre el si unul dintre romani. Apoi, acestia s-au facut nevazuti, dar au revenit cateva minute mai tarziu inarmati cu bate de baseball.

Mohammad Abbas Khan spune ca toti cei prezenti in frizerie au fost luati la bataie, iar unul dintre vecinii sai nu isi mai poate misca bratul.

„Sunt in fiecare zi in parcare, stau rezemati de perete, beau, fumeaza, provoaca probleme”, a spus el despre romanii care ii fac viata grea.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca a fost vorba despre o lupta intre mai multi barbati, in apropierea frizeriei „5 Star Barbers”.

barbershop1

mai mult la :  www.aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.