Un incendiu de proporţii la Londra

Tensiune la Londra! Un incendiu de proporţii s-a declanşat într-o clădire industrială din estul capitalei britanice. Potrivit poliţiei londoneze, până la această oră nu există indicii că ar fi vorba despre un atentat terorist.

Serviciul de ambulanţă din Londra a anunţat că incendiul nu a provocat victime. Clădirea care a luat foc este un fost depou de autobuze din estul Londrei, care urma să fie demolat. În zonă va fi construit satul Olimpic, pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Cinsprezece auto speciale şi 75 de pompieri au fost trimişi la faţa locului, potrivit brigăzii de pompieri din capitala britanică.

Poliţia a închis circulaţia în zonă. Flăcările au urcat până la o înălţime de 12-15 metri. Un nor gros de fum pluteşte deasupra cartierului, în care a izbucnit incendiul. Coloana de fum este vizibilă de la peste 50 de kilometri.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat că instituţia monitorizează situaţia şi că este prea devreme ca să poată fi exclusă vreo pistă, deşi nu există indicii că ar fi vorba de altceva decât de un simplu incendiu.

Atentate la Londra

Relatarea unui român aflat la Londra despre incendiul produs
Amănunte oferite de corespondentul RTV despre situaţia de la Londra

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.