Universitati din Marea Britanie prelungesc termenul limita pentru candidatii din Romania

Un interviu de 15 minute poate garanta elevilor si studentilor interesati admiterea la universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca si Italia in cadrul targului World Education ce va avea loc in acest weekend la Bucuresti, Hotel Hilton.

Procedura de admitere pe loc presupune un interviu de 15 minute cu elevii si studentii care au pregatit si transmis documentele necesare in avans. In timpul interviurilor ei vor trebui sa explice de ce au ales cursul si universitatea la care aplica si sa demonstreze o buna cunoastere a limbii engleze. In urma interviurilor o parte din candidati pot primi ceea ce se numeste “admitere conditionata” care conduce la admiterea automata de indata ce studentii isi completeaza dosarul cu nota de bacalaureat sau licenta si rezultatele testelor de limba straina solicitate.

La targul World Education din 11-12 februarie vor organiza sesiuni de admitere pe loc urmatoarele universitati din Marea Britanie: Sunderland – o universitate britanica in top 100 dupa clasificarea The Guardian, Westminster si Kaplan Business School.

Universitati din Marea Britanie prelungesc termenul limita pentru candidatii din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.