Victor Ponta a fost surprins la cumpărături la Londra, în timpul unei vizite oficiale efectuate joi, potrivit Realitatea TV

0
1819

Victor Ponta a fost surprins la cumpărături la Londra, în timpul unei vizite oficiale efectuate joi, potrivit Realitatea TV.

El ar fi fost însoțit de patru bodyguarzi.

Guvernul României a difuzat un comunicat despre vizita lui Ponta în capitala Marii Britanii.

Șeful Guvernului a efectuat o vizită de lucru la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, fiind însoțit de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și de ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ocazie cu care a purtat discuții cu președintele BERD, Sir Suma Chakrabarti, și cu primul vicepreședinte al instituției, Phil Bennett, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

„Ambele părți au subliniat angajamentul comun pentru intensificarea cooperării dintre BERD și România. Premierul român a prezentat conducerii BERD mai multe proiecte considerate prioritare de către Guvern, în domeniul Transporturilor, Energiei și Lucrărilor Publice, cu impact major asupra dezvoltării regionale, respectiv a infrastructurii naționale”, a precizat Guvernul.

MAI MULT, aici » PaginadePolitica.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.