„Why Don’t You Come Over?” Nigel Townson, directorul British Council: „Hai, mai bine, să bem o bere românească!”

“Am citit majoritatea articolelor cu un zâmbet pe buze. Cel despre frumuseţea româncelor mi-a plăcut foarte mult. Şi ştiu ce spun, fiindcă m-am căsătorit cu o româncă, în urma cu 17 ani”, spune pentru gândul Nigel Townson, 56 de ani.

Englezul, care conduce de patru ani Consiliul Britanic din România, organizaţia britanică pentru relaţii culturale între Regatul Unit şi alte ţări, vorbeşte relaxat despre campania gândul – GMP “Why don’t you come over?”. Mai puţin despre îngrijorarea britanicilor, cum că românii îi vor invada. „Este un dialog politic, care nu mă priveşte”, spune acesta.

"Oamenii din cercul meu nu se tem de invazia românilor"

"Vă spun cu sinceritate că oamenii din jurul meu, în cercurile în care trăiesc şi muncesc, nu se tem deloc de o invazie românească’. Suntem oameni deschişi la minte, profesionişti în domeniu culturii. Dacă ar fi cazul – puţin probabil – ca un prieten de-al meu de la Manchester, unde locuiesc în Anglia, să-mi pună o astfel de întrebare, răspunsul meu ar fi ceva de genul, ‚Nu te prosti. Taci odată şi termină berea!"

mai mult la :

http://m.gandul.info/news/why-don-t-you-come-over-nigel-townson-directorul-british-council-hai-mai-bine-sa-bem-o-bere-romaneasca-10544335

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.