8 Feb 2018 – Ro-Win Eveniment in Londra

Echipa Ro-WIN alături de invitații săi îți oferă toate informațiile necesare cu privire la programul de finanțare Diaspora Start-Up în România și oportunitățile de parteneriat și antreprenoriat.

AGENDA :
18:00 – 18:30 Check-In & Coffee
18:30 – 19:30 Oportunități de finanțare: RO-WIN, partenerul tău în programul Diaspora Start-up
19:30 – 20:30 Panel: Oportunități și lecții antreprenoriale
20:30 – 22:00 Drinks, Buffet and Networking

Speakeri in PANEL:

Alexandru GHIȚĂ
– Președinte EDUCATIVA
– Fondator The Entrepreneurship Academy

Alexandru este pasionat de antreprenoriat în educație în România. Crede că educația este cea mai bună investiție pe care o poate face un om, o familie, o țară. Ca fondator al EDUCATIVA, Alexandru coordonează în principal dezvoltarea strategică a grupului și incubarea proiectelor noi. Printre cele mai cunoscute proiecte se numără RIUF, EDMUNDO, UNIVERSALIO, REVIRO și AdmitereOnline.ro. Alexandru este membru în boardurile The Entrepreneurship Academy, INSEAD Alumni Association Romania și Asociația pentru Valori în Educație.

Sorina CÂMPEAN
– Networks and Partnerships Manager, Entrepreneurship Centre – Saïd Business School, University of Oxford

Sorina s-a alăturat echipei de la Saïd în aprilie 2016 și este responsabilă cu dezvoltarea rețelelor de antrepreneori și lideri de afaceri ce susțin comunitatea de studenți a Universității Oxford. Anterior, Sorina a coordonat activitățile departamentului de leadership al Institutului Aspen Romania – instituție recunoscută în întreaga lume pentru devotamentul cu care promovează deschiderea către un model de leadership inovativ. Din 2012, Sorina face parte din comunitatea de Global Shapers a Formului Economic Mondial.

Cosmin Mihaiu
– CEO & Co-fondator MIRA Rehab

Cosmin este CEO si Co-fondator la MIRA Rehab, o companie de software medical cu sediul în Londra. Produsul lor, MIRA, transformă exercițiile de terapie fizică în jocuri video, astfel încât pacienții să aibe o experiență mai plăcută atunci când trebuie să-și facă exercițiile de recuperare. Cosmin se focusează pe distribuirea produsului în instituții și pe construirea de colaborări cu parteneri business, pentru ca MIRA să poată ajuta cât mai multe persoane. MIRA este folosită în 70 de instituții la nivel internațional, inclusiv Anglia și România, iar vârsta pacienților este între 3 și 102 ani.

https://www.startarium.ro/cont/video/interviu-cu-cosmin-mihaiu-cofondator-mira-rehab

Paul BALOGH
– CEO & Co-fondator LearnFwd / Hypersay

Paul este absolvent de filosofie devenit antreprenor de tehnologie a educației. A fondat prima sa companie – Zeta Books în 2006 (editură academică născută digital pentru un public internațional) și a avut ulterior câteva roluri printre care și cea ce manager al librăriei online a grupului editorial Humanitas. În 2012 a revenit la antreprenoriat co-fondând, alături de Cristian Dinu, Read Forward (România). În 2015 amândoi au fost acceptați la acceleratorul de business Emerge Education, din Londra și de atunci s-au mutat acolo. În 2017 a lansat cel mai de succes produs al său: Hypersay, o unealtă pentru prezentări interactive iubit de 12.000 profesori în 100+ de țări.

 

Ro-Win Eveniment in Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.