AcasăAngliaMarea Britanie: bordel cu românce – încasări de un milion de lire...

Marea Britanie: bordel cu românce – încasări de un milion de lire sterline anual! Fetele erau exploatate de o bandă criminală

investigația poliției a găsit că bordelul și femeile din el erau sub controlul unei bande criminale care opera cel puțin alte trei locații unde româncele erau exploatate. Se estimează că doar unul dintre aceste bordeluri ar fi adus venituri de peste 1 milion de lire sterline anual.

-

Numărul victimelor exploatării sexuale care sunt identificate de autoritățile din Marea Britanie a scăzut vertiginos în primele câteva luni ale carantinei generale. Însă experții spun că afacerile decurg ca de obicei pentru rețelele de traficanți ce obțin venituri uriașe în urma exploatării a mii de femei și fete care ajung în mare parte din România, potrivit The Guardian.

În urmă cu trei săptămâni, poliția a intrat într-un bordel din sud-estul Angliei după ce au primit informații despre activitatea criminală desfășurată în acel loc. Înăuntru, ei au găsit opt românce care purtau viziere și măști, documente laminate privind regulamentul de sănătate și siguranță față de Covid-19 și, la intrare, o sticlă cu gel dezinfectant de mărime industrială.

mai mult la   /lumealibera.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura