AcasăLondraAdio viaţă de noapte! Anglia îşi ÎNCHIDE mai devreme barurile, pub-urile şi...

Adio viaţă de noapte! Anglia îşi ÎNCHIDE mai devreme barurile, pub-urile şi restaurantele

Într-o declaraţie adresată parlamentului, programată să aibă loc marţi, prim-ministrul Boris Johnson „va confirma faptul că pub-urile, barurile şi restaurantele vor trebui să închidă la ora 22:00 începând de de joi” în Anglia, a anunţat luni seara Downing Street într-un comunicat de presă.

-

Marea Britanie a ridicat luni nivelul de alertă ce măsoară evoluţia epidemiei noului coronavirus şi a decis să închidă mai devreme pub-urile şi restaurantele, în faţa ameninţării unui al doilea val ce s-ar putea solda cu 200 de decese dacă nu se iau măsuri, informează AFP, potrivit agerpres.

Numărul persoanelor care frecventează aceste unităţi ar urma de asemenea să fie redus deoarece „doar servirea la masă” va fi permisă, ar urma să mai anunţe guvernul după o reuniune de criză a executivul britanic în cursul dimineţii de marţi.

Restricţiile survin după ce şefii serviciilor medicale din cele patru provincii britanice au ridicat luni nivelul de alertă legat de virus la patru, de la trei cât era din luna iunie, ceea ce corespunde unui nivel de transmitere „ridicat sau în creştere exponenţială’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura