Ambasada Marii Britanii la Bucureşti apreciază potenţialul judeţului Suceava în dezvoltarea turismului montan

0
1255

Viceambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Ester Blythe, consideră că judeţul Suceava are un potenţial extrem de mare pentru dezvoltarea turismului montan. Ester Blythe s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, oficialul britanic referindu-se la interesul deosebit pe care îl prezintă zona turistică montană a judeţului Suceava. După întâlnire, prefectul judeţului Suceava a arătat că viceambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a prezentat domeniile în care intenţionează să dezvolte colaborări în judeţul Suceava, nefiind omise aspecte legate de cultură şi de educaţie, dar au fost prezentate şi avantajele unor investiţii legate de parteneriatul public – privat.

La rândul său, Florin Sinescu a făcut referire la potenţialul economic, turistic şi la oferta culturală a judeţului Suceava, transmiţându-i viceambasadorului Marii Britanii că Prefectura va sprijini toate proiectele de interes reciproc.

„Întâlnirea a fost una informală şi consider că este un prim început în stabilirea unor relaţii economice bilaterale, având în vedere că judeţul Suceava are un important potenţial turistic şi economic, având ce oferi ca oportunitate investitorilor din Marea Britanie”, a declarat Florin Sinescu.

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti apreciază potenţialul judeţului

Monitorul de SuceavaÎn urmă cu 4 ore
Viceambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Ester Blythe, consideră că judeţul Suceava are un potenţial extrem de mare pentru dezvoltarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.