Anamaria Marinca traieste o poveste de dragoste cu un actor britanic

IDILA. Dupa ce filmul lui Cristian Mungiu 4 luni, 3 saptamini si 2 zile a luat marele premiu la Cannes, cota actorilor din pelicula s-a marit consistent. Insa, chiar daca popularitatea i-a crescut, Anamaria Marinca, interpreta unuia dintre rolurile principale din film, ramine foarte discreta in ceea ce priveste viata ei personala. Totusi, am aflat ca Anamaria traieste o idila cu un actor londonez

Anamaria Marinca s-a mutat definitiv la Londra, pentru a-si putea onora contractele. Ea ne-a marturisit ca s-a indragostit de capitala Marii Britanii si ca, atunci cind are timp liber, prefera plimbarile prin oras. Cit priveste viata ei particulara, am aflat ca Anamaria are un iubit, tot actor, la un teatru din Londra. Cu toate acestea, actrita evita sa dea detalii referitoare la viata ei sentimentala. "Este adevarat, am un iubit, nu este roman si nu vreau sa vorbesc despre el. Eu sint Anamaria Marinca, nu cred ca depind de nimeni ca sa exist", ne-a precizat actrita.

Vedeta din 4 luni, 3 saptamini si 2 zile n-are timp sa-si vada parintii

Inca de la primul sau premiu cistigat in 2004, cu rolul din filmul Sex Traffic, Anamaria a inceput sa fie solicitata de diversi producatori si regizori din strainatate, in special de la Londra. Astfel, la un moment dat, nu a mai izbutit sa se imparta intre Romania si Anglia. Anamaria isi vede parintii foarte rar, pentru ca, atunci cind ajunge in Romania, nu mai are timp sa treaca pe la Iasi. In schimb, acestia au reusit sa o viziteze de mai multe ori la Londra, precum si o data in Italia, la Roma, cu ocazia lansarii filmului 4 luni, 3 saptamini si 2 zile. "Eu si parintii mei ne intilnim prin lume", ne-a mai spus Anamaria.
sursa: VIP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.