Au furat in Anglia si si-au facut case la Tandarei

Săptămânalul Sunday Telegraph, citat de NewsIn, a publicat recent un amplu material despre rromii din Ţăndărei (judeţul Ialomiţa) pe care îi acuză că au îmbogăţit oraşul lor natal pe spinarea Marii Britanii. Jurnaliştii britanici afirmă că, după aderarea României la UE, rromii din Ţăndărei au luat cu asalt oraşele Marii Britanii, banii obţinuţi de ei aici şi trimişi apoi rudelor din România fiind proveniţi din furturi, cerşit sau din ajutoare sociale.

În reportajul publicat în ediţia electronică a Sunday Telegraph se spune despre Ţăndărei, “orăşelul sărăcăcios pierdut printre sate la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi litoralul Mării Negre”, că se îmbogăţeşte pe cheltuiala Marii Britanii.

“Maşini de teren luxoase ocolesc porcii şi căruţele cu cai pe străzile încă neasfaltate ale Ţăndăreiului, în timp ce vile opulente încep să răsară printre casele ţărăneşti dărăpănate”, scrie Sunday Telegraph, publicând şi o fotografie în care se văd câţiva rromi, nişte case sărăcăcioase şi porci mergând pe un drum neasfaltat din fundal.

“Norocul Ţăndăreiului a fost construit pe cheltuiala britanicilor. Mulţi români s‑au mutat în Europa de Vest, zeci de mii în Marea Britanie şi acum trimit bani înapoi acasă. Îngrijorător de mult din aceşti bani provin din activităţi penale în Marea Britanie şi alte ţări membre”, apreciază săptămânalul britanic.

sursa :Click

6 COMENTARII

 1. thats what you deserve
  and to be honest…?
  i respect those gipsies more than i respect the police here in the uk..
  and you know hwy?u lazy fuc_king cun_ts..
  cus they risks theyr freedom everyday..and are not just some scared fuc_kin pus_sies like all the englisk cun_ts..
  that beeing said…
  lets see how many fuc_king centuries can u hold the fuc_kin restrictions on for romanian and bulgarian..
  you’ll see when you’re kids are goin to fuc_king work unde romanian chef as a fuc_kin pot wash 14 hrs a day for 4 pounds an hour…
  then to hear u voice…
  and i would say…
  take u lazy fuc_kin cun_t back home…and u work for him..
  fuc_king retards…
  we’ll talk in …a few months
  as a respect for all of you…
  suck my co_Ck.with slu+ts wives and doughters

 2. lasa ca si in italia,spania ,portugalia ,germania,etc tiganii au furat de au rupt si din cauza lor nu o sa ne mai primeasca nimeni sa muncim din cauza la urìtii astia era mai bine pe comunism cind ìi omora pe toti ,hotii de tigani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.