AcasăLondraBoris Johnson anunță un plan în șase puncte pentru a-l face pe...

Boris Johnson anunță un plan în șase puncte pentru a-l face pe Vladimir Putin să eșueze în Ucraina

-

Premierul britanic, Boris Johnson, va prezenta un „plan internațional de acţiune” pentru a determina eșecul invaziei ruse în Ucraina şi îşi va intensifica în acest scop întâlnirile diplomatice, săptămâna viitoare, la Londra, a anunțat sâmbătă Downing Street.

Preşedintele rus Vladimir Putin „trebuie să eşueze şi trebuie să ne asigurăm că eşuează în acest act de agresiune”, a declarat prim-ministrul britanic într-un comunicat. „Nu este suficient să ne exprimăm sprijinul pentru ordinea internaţională bazată pe reguli, ci trebuie să o apărăm de tentativele persistente de a rescrie regulile prin forţă militară”, a adăugat el.

Planul lui Boris Johnson are șase puncte și nu presupune ca aliații occidentali să se angajeze în acțiuni militare împotriva Rusiei, ci vizează îngenunchierea economică a Moscovei, scrie The Guardian. În ceea ce o privește, Marea Britanie vrea să accelereze sancționarea oamenilor de afaceri ruși, așa că Downing Street va trimite luni în parlament pachetul de măsuri în acest sens.

/www.digi24.ro/stiri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura