Cea mai dorita femeie din Marea Britanie

A fost suficienta o singura aparitie in public, ca sa le rapeasca mintile barbatilor din Marea Britanie. Lady Kitty Spencer, nepoata Printesei Diana, s-a asezat in fruntea topului celor mai dorite femei din insula dupa ce s-a aratat britanicilor o singura data, la serviciul de comemorare din septembrie al fostei sotii a printului Charles.

Chipul fermecator al tinerei de 17 ani, care le aduce aminte englezilor de imaginea printesei Diana, i-a asigurat prima pozitie topului Tatler, al celor mai dorite femei din Marea Britanie.

Fara sa se agite sa castige capital de imagine, Lady Kitty Spencer reuseste sa impresioneze doar cu parul ei blond si zambetul cuceritor. Tanara, care a crescut in Africa de Sud, a fost tinuta pana acum departe de lumina reflectoarelor de mama sa, Victoria Lockwood.

Cu o avere de 100 de milioane de lire sterline şi un aer distins, tânăra în vârstă de 17 ani a fost aleasă de curând pe prima poziţie a topului Tatler, care are în vedere cele mai dorite femei din Marea Britanie. Chiar şi în condiţţile în care îşi petrece timpul mai mult prin Cape Town, a aflat Mail on Sunday.

Dive de top ale Angliei au fost obligate să înghită în sec. Supermodele, actriţe, cântăreţe mult mai cunoscute decât nepoata Prinţesei Diana au acceptat înfrângerea. În timpul în care vedetele se chinuie să câştige popularitate şi se afişează la fiecare eveniment monden, Lady Kitty Spencer a aterizat în fruntea topului după o singură apariţie, la serviciul de comemorare din septembrie al Prinţesei Inimilor.

Tânăra a crescut în Africa de Sud, alături de mama sa, Victoria Lockwood, fost model şi prima soţia a lui Earl Spencer. Părinţii ei au încercat pe cât posibil să o ţină departe de lumina reflectoarelor. Frumuseţea sa nu a putut însă trece neobservată. „Este o nebunie. Kitty a fost etuziasmată când a primit inviţaţia la petrecerea Tatler. Din păcate nu va putea merge pentru că suntem în mijlocul examenelor. Este foarte dezamăgită”, a povestit o prietenă a tinerei.

integral in Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.