Cinci romani alearga cu flacara olimpica prin Marea Britanie …


Cei cinci sunt Cristina Bogdan, Adrian Hadean, Bogdan Cismariu, Catalin Stelian si Marius Radu. Cum au ajuns ei in aceasta situatie? Au fost propusi in cadrul campaniei „Pasiuni care schimba vieti” desfasurata de Samsung pentru Jocurile Olimpice din Londra si care face parte din campania mondiala „Everyone’s Olympic Games” si au castigat. Ei au ocupatii si stiluri de viata diferite, insa dedicarea pentru pasiunile pe care le au i-a condus pe drumul catre Cursa Oficiala de Purtare a Tortei Olimpice.

Cinci romani alearga cu flacara olimpica prin Marea Britanie

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.