AcasăAngliaCum fentează prostituţia legală din Marea Britanie bandele de proxeneţi români

Cum fentează prostituţia legală din Marea Britanie bandele de proxeneţi români

-

Autorităţile britanice se confruntă cu un fenomen care a luat amploare şi care face ca reţelele de traficanţi de sclave sexuale, în special cele operate de proxeneţii români, să se dezvolte şi să prospere, mai ales în Nord-Vestul Angliei.
Într-o ţară în care prostituţia este legală şi este ţinută în mare măsură sub control, proxeneţii români au găsit suficiente metode pentru a înşela vigilenţa autorităţilor. Fetele sunt ţinute sclave şi închiriate clienţilor, iar pentru a găsi cât mai mulţi clienţi infractorii le fac reclamă fetelor pe diverse site-uri de dating. Este cazul Vivastreet şi Adultwork, două reţele internaţionale prin intermediul cărora se promovează de regulă lucrătoarele sexuale legale. Acum, pe cele două site-uri abundă reclamele proxeneţilor români care se confundă cu cele ale prostituatelor legale.
Pentru ca poliţiştii să nu le ia urma, românii au recurs la o nouă strategie. Ei îşi mută fetele din oraş în oraş, exact ca trupele de circ, pentru a nu bate la ochi prea mult într-un singur loc. De curând aceeaşi fată era „închiriată” pe Vivastreet ca „Bella din Blackpool” într-o săptămână, iar în următoarea sub numele de „Kathy în Whitehaven, notează The Gazette.

Citeste mai mult: adev.ro/qoou8k

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura