Dacia revine pe piaţa din Marea Britanie

Marca Dacia va reveni pe piaţa din Marea Britanie la începutul anului următor, însă de data aceasta maşinile vor fi foarte diferite de cele vândute în anii 1980, informează portalul de Internet just-auto.com.

La aproximativ 30 de ani după modelul Aro 10, marca Dacia va reveni pe piaţa britanică cu modelul SUV Duster şi hatchback-ul Sandero. Cele două modele vor avea volanul pe partea dreaptă şi vor fi produse la uzina Renault Nissan Alliance din Chennai, India.

Deocamdată nu s-a decis dacă pe lista de modele Dacia comercializate în Marea Britanie va fi adăugat şi monovolumul Lodgy deoarece până acum acest model nu este disponibil decât în varianta cu volanul pe partea stângă.

Directorul de dezvoltare al mărcii Dacia, Rafael Treguer, a declarat că dealerii britanici au văzut deja modelele Dacia destinate a fi comercializate în Marea Britanie, iar reacaţia lor a fost una pozitivă. Maşinile Dacia vor fi vândute în cadrul reţelei Renault UK şi, posibil, via internet, o modalitate testată până acum doar în Italia şi Olanda. Cu toate acestea, maşinile vor fi vândute la preţul din showroom, indiferent dacă este vorba de clienţi individuali sau flote de vehicule. "Este o strategie care pentru noi a funcţionat pe toate celelalte pieţe. Nu contează dacă cumperi o maşină , 10 sau 100, preţul pe care îl plăteşti este cel afişat", a declarat Rafael Treguer.

….    mai mult:

Dacia revine pe piaţa din Marea Britanie

http://www.daciacars.co.uk/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.