Dacia Sandero, laudata in Marea Britanie: „Ieftin si vesel din Romania”


Dacia Sandero este laudata in continuare de presa din Marea Britanie, care noteaza ca, desi modelul reprezinta cea mai ieftina masina vanduta pe piata britanca, acest lucru "nu inseamna ca nu merita".

Intr-un articol cu titlul "Ieftin si vesel din Romania", This Is Nottingham noteaza ca, de fapt, Sandero este mare, solid construita si beneficiaza de unele motoare decente.

Masina poate fi considerata "prea spartana pentru multi", insa cei care doresc o masina de oras, un supermini sau un hatchback de familie sunt indemnati sa citeasca despre caracteristicile modelului Sandero.

Potrivit sursei citate, milioane de oameni au aflat de Dacia Sandero, iar producatorul romanesc este o companie care genereaza reactii pozitive ale presei.


Modelele Dacia sunt destinate pietelor auto ieftine din America de Sud, Africa, Asia si Europa Centrala si de Est, insa o parte a acestor masini isi croiesc drum catre tarmurile britanice si catre o piata auto unde masinile noi par deseori nesustenabile pentru cumparatorii privati.

Este dat exemplul pozitiv al Daciei Duster, in timp ce Sandero ofera mult spatiu la un pret mic, pe piata compactelor hatchback. Noul model Sandero este "mai sofisticat" decat predecesorul sau, fiind o masina "construita rezistenta, totusi".

Dacia Sandero, laudata in Marea Britanie: "Ieftin si vesel din Romania"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.