Doi britanici, închiși. Motivul: Au capturat un hoț român

Nine-month ordeal of men taken to court after catching romanian migrant burglar on their roof as police waited on the ground

Doi britanici, închiși. Motivul: Au capturat un hoț român

Pare o glumă, însă este drama a doi britanici , tată și fiu. Ei au prins un hoț, Petre Ilie, care se urcase pe acoperișul centrului de fier vechi, care este afacerea celor doi bărbați. Polițiștii nu au urcat din motive de “sănătate și siguranță”. Așa că bărbații au prins hoțul român și l-au înmânat polițiștilor. Judecătorii au întors totul împotriva lor și bărbații, Steven și Daniel Iliffe, au fost acuzați de vătămare corporală gravă din culpă.

Bărbații au descoperit un hoț, care a intrat prin efracție în centrul de fier vechi, afacerea celor doi, cu intenția de a fura, așa că au chemat poliția. Hoțul era pe acoperiș, iar polițiștii, urmând sfatul superiorilor, dat prin stație, nu s-au urcat după el din motive de sănătate și protecție. Steven și Daniel Iliffe, foști soldați, au urcat pe acoperiș pentru a-l prinde, care mai era și înarmat. După ce au înmânat hoțul, au fost uimiți că poliția i-a arestat pentru tentativă de omor, scrie Daily Mail. Apoi, i-a acuzat de vătămare corporală gravă din culpă.

mai mult la :

Doi britanici, închiși. Motivul: Au capturat un hoț român

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.