ECLARAȚII INCENDIARE! Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble: „România şi românii din Marea Britanie vor continua să trăiască la fel ca până acum”. „Rusia trebuie să recunoască integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei”! Breaking News

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, a declarat miercuri că: Legat de acordul pentru Brexit aprobat duminică, Andrew Noble a spus că este unul „foarte pozitiv” şi că „britanicii din România şi românii din Marea Britanie vor continua să trăiască la fel ca până acum”. De asemea a subliniat că Rusia trebuie să recunoască integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei, să permită accesul la Marea Azov, şi să elibereze cât mai curând marinarii ucrainieni reţinuţi.

Legat de acordul pentru Brexit aprobat duminică, Andrew Noble a spus că este unul „foarte pozitiv” şi că „britanicii din România şi românii din Marea Britanie vor continua să trăiască la fel ca până acum”.

Noble a mai afirmat: „Marea Britanie şi România au o relaţie apropiată privind apărarea. Marea Britanie este foarte angajată privind securitatea întregii Europe.

mai mult la : evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.