Episcopul Londrei despre cultura ‘CrackBerry’: Pierderea slujbei poate fi o binecuvantare

Pierderea slujbei poate fi o adevarata binecuvantare pentru muncitorii care au cazut victime crizei financiare si economice globale, crede Episcopul de Londra al Bisericii Anglicane, Richard Chartres.

El a declarat, in deschiderea unei dezbateri a Sinodului Bisericii Anglicane dedicata crizei financiare, ca este dificil de spus daca ar trebui sa ne fie mila de cei care si-au pierdut slujbele sau mai degraba de cei care au reusit sa si le pastreze, in conditii dure, cu targeturi mai mari si mai putini colegi alaturi de ei, relateaza timesonline.co.uk.

In timp ce clericii si laicii din Sinod au folosit pauza de masa pentru a da telefoane sau a trimite mesaje de pe telefoanele BlackBerry, episcopul, care preferea mijloacele clasice de comunicare, precum telefonul cu fir, a declarat ca ajutorul de somaj nu este, in mod neaparat, un lucru rau.

"Uneori, oamenii sunt usurati ca au scapat de o munca de ocnas si au astfel ocazia sa se gandeasca la ce este cu adevarat important in viata. Una dintre marile implicatii ale acestor turbulente este ca putem sa regandim in ce consta cu adevarat sensul de prosperitate si de inflorire in viata umana. Cultura ‘CrackBerry‘ este periculoasa, da dependenta iar renuntarea la acest mod de viata este foarte dificil", a spus el.

Una dintre persoanele care pare ca nu poate trai fara BlackBerry-ul sau este chiar presedintele SUA, Barack Obama. Faptul ca a reusit recent sa-si convinga personalul de securitate sa-si pastreze telefonul inteligent reprezinta una dintre cele mai dificile batalii diplomatice pe care le-a dat, noteaza cotidianul britanic….Episcopul Londrei despre cultura ‘CrackBerry’: Pierderea slujbei poate fi o binecuvantare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.