Femeile bete – un nou brand al Marii Britanii. Ce se ascunde în spatele beţiilor doamnelor?

Este miezul noptii, iar pe strada St. Mary, din centrul orasului Cardiff, nu vezi nimic iesit din comun: vreo sase femei zac intr-un sant, barbatii urineaza pe trotuar, grupuri mixte se plimba clatinandu-se printre cluburi, iar cineva poarta cu sine o papusa gonflabila in care a infipt un vibrator.

Strazile miros a urina si bere, politia incearca sa aplaneze o bataie in fata unui bar, iar o echipa de brancardieri duc spre ambulanta o tanara in coma alcoolica.

Pentru Naomi Jenkins, de 20 de ani, este o seara banala. A baut doar trei snapsuri de piersici, niste cidru si trei pahare de Jagermeister. Prietena ei, Hannah Freeman, de 19, a primit un pumn in fata, in timpul unei incaierari, iar acum se impleticeste, injura si cauta o toaleta.

"Devenim penibile doar cand suntem cu adevarat bete. Eu sarut barbati necunoscuti pe strada. Hannah a facut si sex cu unul in spatele unui fast-food", spune Naomi, izbucnind apoi in ras. Prietena Hannah nu a reusit sa gaseasca o toaleta, asa ca acum urineaza in fata unui bar de pe strada Caroline.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/femeile-bete-un-nou-brand-al-marii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.