Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, Nelu Carpen, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita, prins la Londra

DSC03082

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, Nelu Carpen, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita, trafic de influenta si dare de mita, a fost prins, joi, la Londra, si ar urma sa fie adus in tara, pentru a fi incarcerat, transmite Mediafax.


„La data de 30 octombrie a.c., in urma cooperarii judiciare internationale intre autoritatile de aplicare a legii din Romania si Marea Britanie, a fost arestat, la Londra, Nelu C., urmarit international de Biroul National Interpol”, informeaza Politia Romana.

Carpen a fost arestat in urma cooperarii dintre Biroul National Interpol Bucuresti, Parchetul Curtii de Apel Brsov, IPJ Ilfov, Biroul Atasatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei Romaniei la Londra si Politia britanica. .

Fostul procuror va fi prezentat magistratilor din Marea Britanie, care se vor pronunta asupra mandatului european de arestare.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-18420913-fostul-procuror-nelu-carpen-condamnat-sase-ani-inchisoare-pentru-mita-fost-prins-londra.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.