Acasă Prima pagina Gabriela Irimia regretă relaţia cu politicianul britanic Lembit Opik

Gabriela Irimia regretă relaţia cu politicianul britanic Lembit Opik

O mare iubire destrămată şi o adolescenţă traumatizată, cam aşa s-ar putea rezuma experienţele pe care le-a trăit Gabriela Irimia, cea care, împreună cu sora sa geamănă, a format cunoscutul cuplu muzical Cheeky Girls.

Foto (1)

Într-un interviu acordat publicaţiei News of the World, tânăra mărturiseşte că la 14 ani a fost victima unei tentative de viol, dar cel mai traumatizant eveniment a fost pierderea copilului pe care urma să îl aibă cu politicianul britanic Lembit Opik.

Gabriela Irimia a mărturisit că nu i-a spus nici măcar mamei sale că a rămas însărcinată. Evenimentul a fost ţinut secret pentru că intenţiona să îi facă o surpriză iubitului ei, dar nu a mai apucat.

Sarcina a suferit complicaţii, iar românca a fost nevoită să facăî avort. Cu două săptămâni înainte de a se despărţi de Gabriela, politicianul britanic de 43 de ani a declarat într-un interviu că îşi doreşte un copil. Tânăra spune acum că regretă că s-a logodit cu Lembit Opik pentru că nu a avut decât de suferit de pe urma relaţiei cu acesta.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura