Gianina Carbunariu @ Teatrul Royal Court

Plecand din Romania sa se imbogateasca, Madalina ajunge sa lucreze intr-un resturant din Dublin. Din fericire, prietenul ei are alte planuri. Va fi difuzata pe internet in toata lumea. Este un inceput nou si cu siguranta lucrurile se vor imbunatati.

Kebab exploreaza subiectul imigratiei si al compromisurilor pe care oamenii sunt dispusi sa le faca pentru o viata mai buna.

Tanara regizoare Gianina Carbunariu a fost rezidenta la Royal Court in 2004. De atunci, piesele ei au circulat in toata Europa, participand la numeroase festivaluri precum: New Plays from Europe – Theaterbiennale of the Staatstheater, Wiesbaden; New Drama Festival, Moscova; New Drama Festival, Bratislava; Festival Francophonie Metissee, Paris; Festival Premieres, Strasbourg.

Kebab face parte din Sezonul International de la Royal Court dupa care va participa la Festivalul de Teatru de la Dublin.

Piese scrise: Kebab, Stop the Tempo, DJ Pirat, Toti tipii astia arata ca parintii nostri, Honey, Irealitati din estul salbatic imediat
Spectacole regizate: Sado-Maso Blues Bar, Terorism, mady-baby.edu, Norocul ii ajuta pe cei indrazneti, Stop the Tempo, Ma cheama Isbjorg. Sunt o leoaica, Ostinato.

Cand: 19 octombrie – 3 noiembrie 2007; Data premierei: 23 octombrie, 7pm
Unde: Royal Court Theatre, Jerwood Theatre Upstairs, Sloane Square, London, SW1W 8 AS
Bilete: £15; £10 – cu reducere
sursa : ICR Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.