Interlopul Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmărite persoane din România, a fost arestat la Londra

Temutul interlop Ghinea Florin Nicolae, zis “Ghenosu”, dat în urmărire generală, a fost arestat luni după-amiază, în Hertfordshire, de către poliția britanică, au declarat surse din cadrul Poliției pentru Mediafax. 
Bărbatul a fost arestat preventiv de către poliția britanică, urmând că după primirea mandatului european de arestare emis de autoritățile române tradus să fie prezentat instanței Westminster Magistrate Court pentru a dispune asupra executării mandatului european de arestare și predării către România.
Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, a dispărut în luna mai, înaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinţa sa. Ulterior, procurorii au cerut arestarea în lipsă în cazul său.
Anchetatorii au ridicat atunci de la percheziții: 19. 500 de euro, 34. 655 de lei, 6 autoturisme, 21 de laptopuri, două tablete și 70 de smartphone-uri, au precizat surse judiciare.
Potrivit DIICOT, acţiunea a fost rezultatul investigaţiilor derulate în 20 de dosare instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce vizează „destructurarea mai multor grupări infracționale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată ce intră în competența direcției, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor”.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22652157-interlopul-ghenosu-aflat-lista-celor-mai-urm-rite-persoane-din-romnia-fost-arestat-londra.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.