Lucian Bute a ajuns în Anglia

Pugilistul român Lucian Bute a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de pe 26 mai, de la Nottingham, cu britanicul Carl Froch.

Gălăţeanul îşi va apăra, pentru a zecea oară, titlul mondial IBF la "supermijlocie". După mai multe săptămâni de cantonament la Miami, Florida, Lucian Bute s-a întors la Montreal, unde aseară a susţinut un antrenament cu public.

Astăzi, Bute va ajunge în Anglia. El va încerca, în ultimele 14 zile, să pună la punct ultimele detalii cu privire la meciul său cu Froch şi va încerca să se obişnuiască cât mai rapid la fusul orar.

Bute a trecut cu bine peste accidentarea din pricina căreia a fost la un pas de a-şi pierde un deget de la picior şi se antrenează normal.

În Anglia, Lucian îl va avea ca partener de antrenament pe Kirt Sinnette, un pugilist din Trinidad Tobago, de care gălăţeanul este foarte mulţumit.

Numărul 44 mondial la "supermijlocie", poreclit "The Technician", Sinnette are un palmares interesant: a disputat până acum 22 de partide, contabilizând 21 de victorii şi o înfrângere, în 2007, la Jermain Mackey.

Lucian Bute a ajuns în Anglia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.