Marea Britanie: iPhone nu prea are semnal!

La nici trei saptamani de la lansarea pe piata britanica, iPhone deja da batai de cap utilizatorilor care nu stiu pe cine sa mai injure: Apple sau reteaua de telefonie O2? Problema este urmatoarea: iPhone nu prea are semnal in Marea Britanie si mai multi utilizatori s-au plans ca nu il pot folosi. In prezent, nu se stie cate aparate s-au vandut, insa este vorba de cateva zeci de mii vandute numai in primul weekend.

Informatiile privind problemele lui iPhone in Marea Britanie au fost culese de pe mai mutle bloguri, in care cei care tocmai si-au cumparat gadgetul se plang ca nu au receptie, mai ales comparat cu aparate de la Sony Erricson sau Nokia. Toti dau vina pe Apple si nu pe reteaua de telefonie, mai ales ca aparatele care nu aveau semnal au foast inlocuite cu unele noi, care se pare ca se descurca mai bine, desi nu in toate cazurile.

Alte aparate, o data puse la incarcat, afiseaza ca au semnal maxim, care scade imediat dupa ce aparatul este scos din incarcator, de unde concluzia ca poate fi o problema de acumulator. Alti utilizatori au reinstalat software-ul pe aparat, care se pare ca ar merge mai bine, acum….

articol complet la  : Capital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.