Mesaj adresat tuturor romanilor din Londra, Marea Britanie

Dragi romani din Londra

As dori sa va invit sa participati intr-un studiu despre integrarea romanilor din Londra. Participarea consta in acordarea unui interviu – discutie relativ informala – despre aspecte ale vietii zilnice din Marea Britanie, relatiile cu prietenii, colegii, cei de acasa, avantaje si dezavantaje ale traiului in Londra, planuri de viitor.

Studiul va servi tezei mele de doctorat si rezultatele vor fi folosite doar in scopuri academice. Consider ca acest proiect va fi extrem de important pentru imaginea si situatia actuala a Romaniei in Marea Britanie si Europa in general. Realizarea lui depinde insa de ajutorul dumneavoastra. Confidentialitatea este asigurata, numele si datele participantilor nu vor fi dezvaluite. Pentru a afla mai multe detalii, va rog sa ma contactati la adresa: Laura Morosanu, soxlm@bristol.ac.uk.

Va multumesc anticipat si sper sa-i cunosc pe cit mai multi dintre dumneavoastra.

Cu respect,
Laura Morosanu
soxlm@bristol.ac.uk

1 COMENTARIU

  1. rar ca vezi asa proaste numa la noi si la polaci saraci stam rau cu mentalitatea femeilor……….dute fa altceva….ca asta nu te prinde de loc ceprostie mare vorbeste tu acolo fati copii si invatai sa se comporte in societate ca tu habar nu ai .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.