Mesaje ateiste pe autobuzele din Marea Britanie

Mesaje ateiste pe autobuzele din Marea Britanie (Imagine: Media Guardian)În Marea Britanie va fi lansată prima campanie de promovare a ateismului, pe autobuzele din Londra, finanţată din donaţii, pentru a contracara mesajele de promovare a diverselor organizaţii religioase.

Potivit Media Guardian, campania de promovare a ateismului pe autobuzele londoneze lansată marţi, 21 octombrie va avea ca slogan mesajul "There’s probably no God. Now stop worrying and enjoy your life / Probabil nu există Dumnezeu. Aşa că acum ar trebui să nu-ţi mai faci griji şi să începi să-ţi trăieşti viaţa".

Toate donaţiile campaniei vor fi administrate de Asociaţia Britanică a Umaniştilor, unul dintre finanţatorii campaniei fiind profesorul Richard Dawkins, autorul cărţii "The God Delusion / Himera credinţei în Dumnezeu", apărută şi în România, în 2007, la Editura Curtea Veche, care a donat până în prezent suma de 5.500 de lire sterline.

Mesajele anti-religioase vor fi expuse pe 30 de autobuze londoneze timp de patru săptămâni, urmând ca perioada să fie prelungită în funcţie de fondurile strânse…. Mesaje ateiste pe autobuzele din Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.