Ministrul de externe al Marii Britanii, David Miliband, a adoptat al doilea copil

Ministrul de externe al Marii Britanii, David Miliband, a adoptat al doilea copil din SUA, arată un comunicat remis presei britanice.

 

Un purtător de cuvânt al ministerului a declarat că Miliband şi soţia sa, Louise, sunt "încântaţi" de bebeluşul Jacob şi că ministrul îşi va lua concediu.

David Miliband trebuia să ia cuvântul ieri în deschiderea unei conferinţe, împreună cu omologul său saudit, prinţul Saud al-Faisal. El a fost însă înlocuit de adjunctul său, Kim Howells.

Presa britanică scrie că Miliband se află în SUA, unde a fost prezent la naşterea fiului său şi urmează a se întoarce în Marea Britanie. Cuplul mai are un fiu adoptat, în vârstă de doi ani, Isaac, născut şi el tot în SUA, în decembrie 2004.

David Miliband s-a născut şi a copilărit în SUA şi tot acolo a urmat studiile universitare. "David şi Louise Miliband sunt fericiţi să anunţe adoptarea celui de-al doilea copil. Ei roagă mass-media să le respecte viaţa privată în timpul concediului", se arată în comunicatul oficial al ministerului.

Conferinţa de ieri nu a fost onorată nici de prinţul Saud, oficialii saudiţi declarând că absenţa acestuia este "o chestiune de protocol", atât timp cât omologul său britanic nu va lua cuvântul.

sursa : Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.