Nuntă în Familia Regală Britanica ! Prinţul William renunţă la burlăcie

Nuntă în Familia Regală din Marea Britanie! Se pare că Prinţul William a ajuns la o concluzie în ceea ce priveşte sentimentele sale pentru iubita Kate Middleton. Fiul cel mare al Prinţesei Diana este pregătit acum să o ceară de soţie pe aleasa lui. Potrivit celor mai noi zvonuri, William plănuieşte ca până la Crăciun se meargă într-o vacanţă în Bahamas şi să formuleze întrebarea mult aşteptată.

În primăvara acestui an, fratele mai mare al Prinţului Harry a părăsit-o pe Kate pe motiv că nu este foarte sigur de sentimentele sale. Nu a durat însă mult şi cei doi tineri au revenit în formula de cuplu. Acum cei mai mulţi dintre apropiaţi se gândesc că până la nuntă nu mai este decât un pas foarte mic, a aflat Entertainment Wise.

„Ca şi pereche sunt mai legaţi şi mai puternici ca niciodată. Şi peisajul din Bahamas este ideal pentru ca William să o ceară în căsătorie”, a povestit o sursă. „Cum el va finaliza cariera militară anul viitor, nu mai există niciun motiv să amâne nunta”, a continuat cunoscătorul. Decizia tânărului nu a fost luată pur şi simplu. Un cuvânt destul de important l-a avut de spus şi bunica sa. „Şi părerea Reginei a fost luată în calcul. Ea i-a spus că nu mai poate ezita foarte mult dacă relaţia cu Middleton este una serioasă”, a comentat un apropiat.
sursa : Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.