Acasă Prima pagina O româncă a murit într-un spital din Marea Britanie, din cauza incompetenţei...

O româncă a murit într-un spital din Marea Britanie, din cauza incompetenţei medicilor


REALITATEA.NET – O româncă a murit într-un spital din Marea Britanie, din cauza incompetenţei medicilor
Incompetenţa şi lipsa de reacţie a medicilor au ucis-o. Este vorba de o româncă, dar drama s-a petrecut într-una dintre cele mai civilizate ţări europene, Marea Britanie. S-a întâmplat în urmă cu şase ani, dar abia acum, după o anchetă oficială şi multe presiuni din partea presei, a stabilit că medicii au greşit.

Video (1) Foto (1)

"Spitalul m-a înşelat", "Spitalul m-a minţit în legătură cu moartea soţiei mele". Acestea sunt titlurile din presa britanică despre cazul Mădălinei "Maddy" Benson.

Era o femeie pe care toţi românii din Regatul Unit o iubeau. O femeie frumoasă, fostă concurentă la Miss România, care a pus bazele primei reviste online a românilor din Marea Britanie. În noiembrie 2002, la numai 29 de ani, a contractat subit o boală misterioasă şi a murit în chinuri, trei zile mai târziu, la spital.

Disperat şi consternat de dispariţia fulgerătoare, soţul Mădălinei, Andrew Benson, a început o luptă cu sistemul, pentru a afla ce s-a întâmplat. A fost nevoie de o anchetă care a durat mai bine de cinci ani pentru a se ajunge la o concluzie năucitoare – Mădălina Benson a murit pentru că i s-a administrat, din greşeală, oxigen, ceea ce a grăbit infarctul fatal… realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura