O româncă din Marea Britanie, ucisă şi violată de un monstru după ce a consumat cocaină. Detalii şocante FOTO

Luciana Maurer, o tânără româncă, stabilită în Marea Britanie, a fost ucisă cu sânge rege de un bărbat de 38 de ani, cu 44 de lovituri de cuţit. Scoţianul riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă pentru faptele sale.

luciana_maurer_34101500_02850200

„Un bărbat familist, aparent fericit, s-a transformat într-un criminal în casa lui din Falkirk, după ce s-a drogat cu cocaină. Steven Raymond Mathieson a ucis-o pe prostituata şi a violat alte două escorte chiar în camera unde a ucis-o pe aceasta, în decembrie anul trecut.

Mathieson, în vârstă de 38 de ani, vânzător de maşini, a înjunghiat-o pe tânăra Maurer de 44 de ori, tăindu-i inclusiv gâtul. Celelalte două victime au reuşit să scape din mâinile criminalului dezbrăcate, reuşind să alarmeze vecinii lui Mathieson de pe strada Springfield, din liniştita zonă Rosebank. Se spunea despre Mathieson că are un „caracter impecabil”, înainte de acest incident, fiind tată a doi copii şi un partener model. Cu toate acestea, tatăl a doi copii, avea un trecut dubios, acesta folosindu-se de liniile telefonice speciale de sex pentru a atrage femeile în casa lui, în timp ce prietena sa muncea în noaptea de 4 decembrie, iar unul dintre copii săi dormea în camera alăturată. Aflat la prima infracţiune gravă, acesta se află acum în postura de a fi închis pe viaţă, după ce a pledat vinovat la Înalta Curte de Justiţie din Glasgow, fiind acuzat pentru crimă şi viol. El se află acum în arest preventiv”, scriu jurnaliştii britanici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.