Patru bărbaţi, arestaţi în Marea Britanie în legătură cu pregătirea unor acţiuni teroriste: Ar fi putut să plănuiască un atac armat într-un loc public

Patru bărbaţi suspectaţi de legături cu pregătirea unor „acţiuni teroriste” au fost audiaţi sâmbătă de către poliţia britanică, în contextul consolidării securităţii la Londra, pe fundalul unor comemorări privind Primul Război Mondial prevăzute în weekend.

DSC03224

Cei patru, cu vârste cuprinse între 19 şi 27 de ani, au fost arestaţi în noaptea de joi spre vineri la Londra şi la periferia capitalei britanice. Ei sunt suspectaţi că au jucat un rol în pregătirea unor „acţiuni teroriste”, a anunţat Scotland Yard.

Poliţia a efectuat o serie de percheziţii şi a colaborat cu MI5, serviciul de informaţii interne, în acest caz. Aceste „arestări şi percheziţii sunt efectuate în cadrul unei anchete vizând terorismul islamist”, a precizat poliţia.

…. http://www.mediafax.ro/externe/patru-barbati-arestati-in-marea-britanie-in-legatura-cu-pregatirea-unor-actiuni-teroriste-ar-fi-putut-sa-planuiasca-un-atac-armat-intr-un-loc-public-13517360

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.