politia din Birmingham este pe urmele unui posibil criminal feroce, Florian Baboi, suspect in cazul uciderii unui cetatean britanic

De cateva zile, politia din Birmingham este pe urmele unui posibil criminal feroce, Florian Baboi, suspect in cazul uciderii unui cetatean britanic.

Romanul, poreclit ‘Jildow’, este dat in urmarire generala pentru a fi interogat in acest caz, pe care politia il numeste ucidere ‘printr-o agresiune sustinuta si feroce’.

David McArthur, in varsta de 63 de ani a fost omorat in bataie in domiciliul sau din Birmingham. Baboi, cunoscut in mediile infractionale atat in West Midlands cat si in Londra, este se pare cel care l-a torturat pe McArthur inainte de a-i lua viata.

Politia spune ca este mai mult ca sigur ca victima sa fi cunoscut agresorul dinainte, insa motivul pentru care a fost ucis inca nu se cunoaste.

Ceea ce este cu adevarat neobisnuit este ca de data aceasta politia a facut apel la populatie pentru a-l depista pe Baboi, dar oamenilor li se cere sa nu se apropie de el, ci doar sa-i semnaleze prezenta.

"Oricine are informatii despre Florian Baboi este rugat sa nu se apropie de el, ci sa sune la politia din West Midlands sau la 999, in caz ca stie unde este", spune anuntul politiei.

sursa si articol complet la:

http://www.clickromania.co.uk

Il cunoasteti pe Baboi, zis ‘Jildow’ ?

Il cunoasteti pe Baboi, zis 'Jildow' ?

De cateva zile, politia din Birmingham este pe urmele unui posibil criminal feroce, Florian Baboi, suspect in cazul uciderii unui cetatean britanic.

More:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.