Politician britanic, pus la punct de o studentă româncă din Marea Britanie

George Galloway, un politician britanic care a postat pe Twitter un mesaj critic în care i-a evidențiat pe români, a primit de la o româncă un răspuns ce a devenit viral.

Politicianul britanic a întrebat pe Twitter „de ce toată România poate să se mute aici”, în Marea Britanie? O tânără din România, doctorand în Marea Britanie, i-a dat o replică uluitoare care a devenit virală pe internet.

„De ce toată România se poate muta aici?”, a întrebat politicianul. „Poate să-mi explice cineva de ce toată România – care a luptat contra noastră în Al Doilea Război Mondial – poate să se mute aici, dar cei din Caraibe, care stau aici de 60 de ani, sunt deportați? Ăsta e Brexitul? Serios?” continuat el pe Twitter.

Tânăra româncă i-a răspuns prompt: „Domnule, sunt româncă, sunt aici din 2012, acum mă aflu la mijlocul studiilor pentru doctorat, și nu am nimic de-a face cu Al Doilea Război Mondial pentru că m-am născut în 1994. Mulți din prietenii mei studiază sau lucrează în România. Nu sunt de acord cu nedreptățile comise atât contra cetățenilor din Caraibe, cât și contra celor din UE. Dezbină și cucerește nu merge”…

Mesajul tinerei a primit peste 10.000 de like-uri și a fost distribuit de peste 2000 de ori.

mai mult la :   www.romaniatv.net/politician-britanic-pus-la-punct-de-o-studenta-romanca-din-marea-britanie_415946.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.