Premierul Tariceanu, in vizita oficiala la Londra

click pentru video ProTV :

În prima sa vizită în Marea Britanie, premierul Tăriceanu a primit felicitări pentru contribuţia trupelor române în Irak.

Însă la întâlnirea cu şeful cabinetului de la Londra, Tăriceanu s-a plâns că nu sunt suficiente companii britanice în România.

Şeful guvernului român l-a întâlnit şi pe iubitul uneia dintre gemenele de la Cheeky Girls cu care s-a conversat în limba română.

Vizita a început cu un moment stânjenitor. Gordon Brown a ieşit cu întârziere în întâmpinarea lui Tăriceanu, dar şi-a cerut imediat scuze că l-a lăsat pe premierul român să aştepte în faţa uşii preţ de trei secunde.

Odată ajunşi înăuntru, Gordon Brown a lăudat curajul soldaţilor români care luptă alături de britanici în Irak. Pe de altă parte, şeful cabinetului de la Londra a avut şi o veste proastă pentru români: dacă îşi caută o slujbă în Regat nu vor avea cale liberă înainte de sfârşitul anului viitor.

Nici premierul român n-a fost doar lapte şi miere la conferinţa comună de presă. Călin Popescu Tăriceanu s-a plâns că prea puţine lire sterline ajung în România.

sursa : http://www.protv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.