Presa britanică ridică osanale SUV-ului Dacia Duster


”The Sunday Times”, care a publicat duminică un articol laudativ la adresa SUV-ului Dacia Duster, este doar cea mai nouă instituție media britanică impresionată de modelul românesc, cel mai ieftin autoturism 4×4 comercializat în Insulă. Dom Joly este un cunoscut actor de comedie britanic. Și un la fel de renumit editorialist, autor al unor articole despre turism.

Duminica trecută, Joly a publicat un articol consistent în ”The Sunday Times”, în care subiectul a fost cel mai nou, dar și cel mai ieftin SUV apărut pe piața britanică – Dacia Duster.

Articolul laudativ este cel mai recent dintr-o serie consistentă, care a putut fi observată în presa britanică (mai ales cea specializată) în ultimele săptămâni. Cu un preț minim de circa 9.000 de lire sterline, Dacia Duster este cel mai ieftin autoturism 4×4 comercializat în Insulă.

Articolul lui Dom Joly nu este un test propriu-zis, ci o poveste amuzantă și laudativă, care a avut drept pretext dorința soției autorului de a-și schimba mașina.

Ca din întâmplare – una care părea inițial destul de rușinoasă -, Joly a intrat în posesia unui Duster (cu tracțiune față), în care și-a urcat familia pentru o mică excursie.

Printre cele mai reușite rânduri ale autorului materialului se numără: "O să iubiţi maşina. Este un SUV din România, nițel amuzant”. Dar și: "Surprizător, nu e o maşină urâtă!”.

"Îmi știu copiii, sunt un pic snobi, nu mă aşteptam să le placă maşina", a mai punctat Joly, înainte de a trage o concluzie desprinsă parcă dintr-un episod ”Top Gear”: "Am tot așteptat să descopăr păcăleală în legătură cu maşina asta. N-am găsit-o".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.