Prinţul Charles al Marii Britanii: Sunt descendentul lui Vlad Ţepeş

Prinţul Charles se mândreşte că este descendent al sângerosului domnitor român şi a făcut publică şi linia de sânge care îl uneşte cu acesta: prin stră-străbunica sa, regina Maria, soaţă a regelui George al V-lea.

Până acum, prinţul Charles doar a făcut aluzii şi glume la adresa unei eventuale rudenii între el şi Vlad Ţepeş, cel care pentru cei mai mulţi străini este echivalent cu Dracula. Într-un documentar despre munţii Carpaţi, prinţul moştenitor al Coroanei britanice dezvăluie pentru prima dată că această legătură de sânge între el şi aşa zisul Dracula este una cât se poate de reală, prin intermediul stră-străbunicii sale, regina Maria.

Aşa se explică probabil şi fascinaţia prinţului Charles pentru Transilvania şi tradiţiile ei, prinţul ajungând să deţină din 2006 încoace trei proprietăţi în România, prima dintre ele fiind ferma de la Viscri, veche de 150 de ani. Ultima sa achiziţie este o casă cu cinci camere în satul Zalanpatak, despre care se spune că a fost fondat de unul dintre strămoşii săi valahi.

….

sursa :

Prinţul Charles al Marii Britanii: Sunt descendentul lui Vlad Ţepeş

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/#ixzz1bz3rw1Sx

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.