Printul William va primi, joi, mostenirea lasata de printesa Diana ‎

Doi romani au ajuns la inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce au furat cardurile unor pensionari si au scos bani din conturile acestora.

Ioan Hutup, in varsta de 30 de ani, si Elena Batan, in varsta de 38 de ani, spionau pensionarii care isi foloseau cardurile in momentul in care faceau cumparaturi din supermarketuri, urmarindu-i cand tastau codurile PIN, dupa care ii urmareau acasa, relateaza Daily Mail.

Acolo, hotii foloseau mai multe metode de a le distrage atentia victimelor, in timp ce cardurile acestora erau furate si apoi folosite pentru a retrage banii, golindu-le conturile batranilor.

Judecatorul unui tribunal britanic a declarat ca este vorba despre "un comportament vrednic de dispret", dupa ce hotii au actionat fara niciun fel de ingrijorare pentru victimele lor, multe dintre ele avand varste de peste 80 de ani.

Cei doi romani, care au fost condamnati la cate sase ani de inchisoare, vor fi deportati automat dupa ce isi vor fi ispasit pedepsele. Hotii au pledat vinovat pentru acuzatiile care li s-au adus.

Infractorii isi urmareau victimele acasa, dupa care se postau in fata casei acestora, pretinzand ca sunt turisti si ca s-au ratacit, cerandu-le ajutor in gasirea indicatiilor pe harta.

Fiindu-le distrasa atentia, victimelor le erau furate cardurile de catre alte persoane, iar banii erau retrasi din conturi de multe ori inainte ca pagubitii sa isi dea seama ca au ramas fara carduri.

Doi romani, inchisi in Marea Britanie dupa ce au furat carduri

‎‎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.