RĂZBOIUL Marea Britanie-România continuă: 8 din 10 britanici ar dori menţinerea restricţiilor impuse românilor

Aproape opt din zece (79%) persoane chestionate în cadrul unui sondaj comandat de "Get Britain Out", un grup britanic antieuropean de lobby, doresc menţinerea restricţiilor impuse României şi Bulgariei, în contextul unor temeri privind venirea un val de imigranţi, relatează Express în pagina online, potrivit Mediafax.

"Get Britain Out" apreciază că sondajul arată că britanicii vor să preia controlul asupra frontierelor ţării lor. "La nivelul tuturor partidelor, regiunilor şi grupurilor demografice, publicul cere Guvernului să menţină controlul asupra imigraţiei din România şi Bulgaria", a declarat Tim Aker, purtătorul de cuvânt al organizaţiei.

RĂZBOIUL Marea Britanie-România continuă: 8 din 10 britanici ar dori menţinerea restricţiilor impuse românilor

4 COMENTARII

 1. Sunt romanca si in proportie de 70% sunt de acord sa se pastreze restrictia. Cei mai nenorociti oameni pe care i-am cunoscut in Anglia de cand m-am mutat aici cu sotul au fost romanii.

  Am inchiriat o camera de curand unui cuplu de romani doar ca sa fiu tratata de ei in casa mea pe care am cumparat-o eu ca si cum eu as fi inchiriat si ei erau propietarii si apoi au devenit violenti si a trebuit sa sunam politia.

  Nu e nici o problema ca fiin romanii au amenintat si de fata cu politia si au refuzat sa se comporte civilizat.

  De ce ar vrea britanicii astfel de oameni sa vina in valuri valuri in Anglia cand eu ca romanca evit orice roman deoarece marea majoritate sunt pusi doar pe fapte „bune” cum ar fi sa-ti dea in cap, sa te fraiereasca sau eventual sa te si omoare ca sunt ei psihopati.

  Parerea mea ca decat sa se dea drumu si sa se umple si tara asta de tigani, moldoveni si tarani romani mai bine sa putrezeasca unde sunt acum.

 2. Claudia nu pot sa iti dau dreptate intrutotul si eu sint moldovean si nu mi-e rusine .Nu toti romanii sint ca cei pe care a-ti avut voi ghinionul sa-i aveti chiriasi.Eu cred ca cei care au avut de venit au venit pina acum,de acum cei care vor venii nu cred ca au prea mari sanse de a si ramine.Eu am cunoscut multi romani muncesc impreuna cu ei sint meseriasi ,oameni seriosi sint si uscaturi ca peste tot dar asta nu iti da dreptul sa jignesti pe nimeni.In problema tiganilor iti dau dreptate.

 3. DE CE FACETI ATATA DISCRIMINARE ANTRE ROMANI SI TIGANI SUGEARAI PULA LA TOTI TIGANII CLAUDIA FATA CA BINE TEA FACUT AIA E UITE EU SUNT AN MAREA BRITANIEI SI AM SI ACTE SI REZIDENTA SI TOT CE VREAU CA AM FOST DESTEPT SA MILIE IAU CA STIAM CA ASA O SA FIE ALIDREACU CE SUNTETII SAI MULTUMITI STATULUI BRITANIC CA VA DA SOCIALE SI VA PLATESC CASELEE SI VATI FACUT SI VOI CU CASE AN LONDRA AI U BANI FA PROASTA SATULUI SATI EI CASA AN LONDRA TREBUIE SA FACI TROTUARU FRO 5 ANI CA SA POTI SA ATI CUMPERI O CASA AN ANGLIA BINE TEA FACUT AIA CAREA TEA FAACUTOO HAHA HA SI STAI U LINISTITA CA VA FI MAI RAU DE ACU AN COLOO SI VA DUCETI TOTI ROMANI ACASA CU TIGANI MOLDOVENI CU DITOATEE

 4. Am auzit ca in Marea Britanie, mai nou , nu se mai da cetatenia nici la romanii casatoriti cu cetateni britanici( legal si cu vechime )II baga in oala cu imigrantii obisnuiti .Ca trebuie sa indeplineasca formalitatile imigrantilor fara casatorie .Sunt dispozitii secrete care nu sunt trecute la oficial pe websiturile imigratiei britanice sau in legislatie
  Rugam sa fie verificata acesta situatie de catre autoritatile romanesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.