AcasăMarea BritanieRegele Charles al III-lea: Întotdeauna m-am simțit acasă în România. Am ajuns...

Regele Charles al III-lea: Întotdeauna m-am simțit acasă în România. Am ajuns să iubesc România / Abia aștept să-mi joc și eu rolul în strângerea și mai puternică a relațiilor noastre

-

Regele Charles al III-lea a transmis, vineri, un mesaj emoționant de la Cotroceni, afirmând că întotdeauna s-a simțit acasă în România și a ajuns să iubească țara noastră. Monarhul britanic a precizat că abia așteaptă să-și joace rolul în strângerea și mai puternică a relațiilor bilaterale.

„Nu pot să descriu plăcerea pe care o am vizitând încă o dată România. Au trecut 25 de ani de la prima mea vizită în această țară remarcabilă. Când am venit aici, am simțit o legătură puternică cu România. (…) Întotdeauna m-am simțit acasă în România. Am avut bucuria de a putea călători prin toată țara și am întâlnit români din toate domeniile. Am putut fi martor la dezvoltarea extraordinară care a avut loc. (…) Am ajuns să iubesc România, cultura și arta, patrimonul, istoria, mediul”, a afirmat Regele Charles al III-lea și a adăugat în limba română „Țară de glorii, țară de dor”.

/www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura