Regina Angliei serbează 60 de ani de căsnicie. Cu poze intime…

Elizabeth a doua, Regina Marii Britanii, a fost în repetate rânduri criticată pentru rigiditatea sa, pentru aspectul ca de gheaţă afişat aproape cu fiecare ocazie. Răutăcioşii vor avea însă o surpriză de proporţii.

Cu ocazia aniversării a şase decenii de căsătorie, un set de imagini intime cu Regina şi alesul inimii sale, Prinţul Philip, va fi dezvăluit publicului dornic să cunoască şi o altă faţă a ocupantei tronului regal. Regina nu este un robot. Sentimentele cel mai bine ascunse în cotloanele inimii au putut fi uneori citite pe chipul său. Una din imaginile promise admiratorilor şi nu numai îi arată pe cei doi la unul din balcoanele Palatului Buckingham, scufundându-se parcă unul în ochii celuilalt, a aflat Hello!. O Regină elegantă, îmbrăcată într-o rochie albastră, cu perle şi o broşă zâmbeşte cu dragoste către soţul ei.

Momentul de maximă tandreţe a fost surprins de fotograful profesionist Lord Snowdon, special pentru un set de timbre aniversare. În luna noiembrie a acestui an, Elizabeth a doua şi Philip sărbătoresc 60 de ani de căsătorie. Pentru timbre s-au folosit şi fotografii din albumul de familie, imagini care îi arată în ipostaza de părinţi iubitori, alături de cei patru copii ai lor. „Timbrele aniversare sunt splendide”, a povestit o sursă.
sursa : Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.